Selecteer een pagina

Contact

Wilt u meer weten over Holland Afbouw? Heeft u vragen over onze werkzaamheden, onze service of over de KOMO-certificatie? Dan kunt u eenvoudig vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

0172-436289
06-51526899
hollandafbouw@online.nl

Locatie

Holland Afbouw
Hoorn 156
Alphen aan den Rijn

Klanten

Wist u dat wij zowel zakelijke als particuliere klanten hebben? Of u nu binnenkort uw woning wilt laten renoveren of dat u een aannemer bent die diverse nieuwbouwprojecten op de agenda heeft staan, Holland Afbouw helpt u graag. Dankzij onze brede ervaring kunnen wij allerlei soorten projecten aan. Zowel kleinschalige als grootschalige projecten gaan wij niet uit de weg. Aarzel dan ook niet om eens te vragen wat de mogelijkheden zijn voor het project dat u voor ogen heeft.

Diensten

Holland Afbouw voert diverse diensten uit, zoals stucwerk, buitengevelisolatie en het aanbrengen van spuitpleisters. Doordat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben, gaan wij voor een zeer specialistische en professionele uitvoering. Wij doen dit werk met veel zorg en kunnen dankzij onze KOMO-certificatie ook zorgen voor extra garantie. Onze diensten staan uitgebreid beschreven op de pagina ‘Diensten’.

Projecten

Nieuwsgierig naar wat wij eerder al voor werkzaamheden uitgevoerd hebben? Kijk dan eens op onze pagina ‘Projecten’. Hier kunt u zien wat wij in het verleden al gedaan hebben en hoe het eindresultaat was. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten. Hoort u daar binnenkort ook bij? Neem dan snel contact met ons op om eens te spreken over de werkzaamheden die voor u uitgevoerd zouden moeten worden.

Aangesloten bij:

Neem vrijblijvend contact op.

Contact

0172-436289
06-51526899
hollandafbouw@online.nl

Locatie

Holland Afbouw
Hoorn 156
Alphen aan den Rijn