Selecteer een pagina

Diensten

Holland Afbouw heeft een ruime ervaring in de bouw en bovendien diverse specialisaties. Wij staan zowel voor particulieren als voor zakelijke partners klaar. Een aantal werkzaamheden die tot de mogelijkheden behoren:

Stucwerk

Stukadoren behoort al vele jaren tot ons terrein, waardoor wij snel en strak kunnen werken. We werken samen met een team van professionele stukadoors. Elk stukadoorsproject kan door ons uitgevoerd worden: of het nu zeer omvangrijk is of klein. Zowel met nieuwbouw- als met renovatieprojecten weten wij om te gaan. Machinaal stukadoren, raapwerk, schuurwerk? Behangklaar of sausklaar opleveren? Holland Afbouw realiseert het allemaal!

Spuitpleisters aanbrengen

Spuitpleisters aanbrengen wordt veel gedaan wanneer het op renovatie en nieuwbouw aankomt. Zowel op de wanden als voor de plafonds worden regelmatig spuitpleisters gebruikt. De spuitpleisters die wij toepassen zijn van zeer hoge kwaliteit en bovendien in de gewenste kleuren leverbaar. We brengen ze machinaal aan en zorgen voor een uitstekende afwerking.

Stucwerk buitengevels

Hoewel het voorheen niet gebruikelijk was, zien we het vandaag de dag steeds vaker: stucwerk aan de buitengevel. Dat komt deels doordat ze bestand zijn tegen de weersomstandigheden, maar het wordt ook veroorzaakt door een esthetisch aspect. Buitenstucwerk biedt namelijk vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor diverse structuren, zoals glad, fijnkorrelig of grofkorrelig. Doordat wij kennis hebben van het materiaal, kunnen we ervoor zorgen dat de buitengevel van uw pand er weer geweldig uitziet. Is de gevel nog niet geïsoleerd, dan is het verstandig om dit meteen aan te laten pakken.

Gevelisolatie

Gevelisolatie behoort tot onze vaste werkzaamheden. Zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties passen wij deze techniek projectmatig toe. Ons isolatiesysteem sluit naadloos aan op het ontwerp van de woning en de technische uitvoering ervan is tot in de puntjes gepland. Doordat we met zoveel zaken rekening moeten houden, worden we al tijdens de planfase bij een project betrokken.

Niet-afbouwende garantie van 10 jaar

Onze werkzaamheden worden onder KOMO attest uitgevoerd waarbij Gevelsupport Nederland de inspecties zal verzorgen. Ons werk zal uitsluitend onder KIWA URL 0735 uitvoeringsrichtlijnen en als KIWA BRL 9600 project worden uitgevoerd.
Op ons werk zit een 10 jarig niet afbouwend verzekerde garantie die zal worden ondergebracht bij Stichting Gevelgarantie. Voor en tijdens de uitvoering is er dan begeleiding en controle van een onafhankelijk adviesbureau. Treed er binnen de garantietermijn schade op, dan zal Stichting Gevelgarantie zorgen voor herstel of vervanging. Dit geeft u als consument of als aannemer een belangrijk stukje zekerheid.

Aangesloten bij:

Neem vrijblijvend contact op.

Contact

0172-436289
06-51526899
hollandafbouw@online.nl

Locatie

Holland Afbouw
Hoorn 156
Alphen aan den Rijn