Selecteer een pagina

Over ons

Waarom Holland Afbouw?In de onderaanneming moet u op zoek naar een partner waar u vertrouwen in kunt hebben. Wij weten wat u zoekt en hebben onze sporen inmiddels verdiend door een groot aantal projecten af te werken in goed overleg met de opdrachtgever. Wat ons anders maakt We hebben in de loop der jaren over vele terreinen specialisaties opgebouwd, omdat de bouwwereld ook beslist niet stilstaat. Buitengevelisolatie is steeds gebruikelijk in nieuwbouw en renovatie. Voor elk project zorgen wij ervoor dat het isolatiesysteem aansluit op de technische uitvoering zoals die staat opgenomen in het bestek. Vaak kunnen we hier al in de planfase aangeven hoe de uitvoering het meest efficiënt kan worden uitgevoerd.

Onze werkzaamheden worden onder KOMO attest uitgevoerd waarbij Gevelsupport Nederland de inspecties zal verzorgen. Ons werk zal uitsluitend onder KIWA URL 0735 uitvoeringsrichtlijnen en als KIWA BRL 9600 project worden uitgevoerd. Op ons werk zit een 10 jarig niet afbouwend verzekerde garantie die zal worden ondergebracht bij Stichting Gevelgarantie.

Ervaring Eendagsvliegen zijn er vele in de wereld van de afbouw. Hollandafbouw kan bogen op 40 jaar ervaring. In die tijd hebben we zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten snel en strak stucwerk geleverd. We kunnen een klus aan van klein tot omvangrijk, omdat we een eigen team van stukadoors hebben. Dat betekent flexibiliteit en efficiency.

Communicatie Korte lijnen en goede afspraken zijn noodzakelijk voor een goede uitvoering van de projecten. Het stopt bij ons niet zodra u ons de opdracht heeft gegund. We blijven gedurende het gehele project met u communiceren totdat het werk is uitgevoerd conform uw wensen en verwachtingen. We kennen het klappen van de zweep en weten dat juist de afbouwfase vaak bepalend is voor onovertroffen het mogelijk zal zijn om op tijd af te ronden. Door u altijd een direct aanspreekpunt te geven en zeer regelmatig verslag uit te brengen van de gang van zaken, blijft u altijd up-to-date en is tijdige bijsturing mogelijk.

Tarieven Kwaliteit heeft een prijs, maar kwaliteit betekent ook dat wij bij Holland Afbouw tarieven kunnen rekenen die voor u aantrekkelijk kunnen zijn. Onze vakmensen werken altijd efficiënt en snel en dat voordeel komt u toe. Bent u nieuwsgierig wat u van ons kunt verwachten als het om prijzen gaat? Neem dan vrijblijvend contact op en laten we praten over hetgeen we voor elkaar kunnen betekenen.

Aangesloten bij:

Neem vrijblijvend contact op.

Contact

0172-436289
06-51526899
hollandafbouw@online.nl

Locatie

Holland Afbouw
Hoorn 156
Alphen aan den Rijn