Selecteer een pagina

Projecten

Wilt u meer weten over de projecten die we in het verleden hebben uitgevoerd dan zullen we u daar graag voorbeelden van laten zien. Een goed uitgevoerd project is immers de beste reclame voor toekomstige opdrachten. Ervaringen die we hebben opgedaan in de vele projecten in zowel nieuwbouw als renovatie komen goed pas bij nieuwe projecten. Zo profiteert u mee van de opgedane kennis en praktische verworvenheden uit het verleden. Verschillende soorten projecten Bij Hollandafbouw kunt u terecht voor machinaal stukadoren, raapwerk, schuurwerk en behangklaar of sausklaar afwerken. We hebben een eigen team van vakbekwame stukadoors en kunnen klussen van klein tot omvangrijk aan. Flexibiliteit en efficiency maken het mogelijk om ook uw project tijdig en tot in de puntjes verzorgd af te handelen. Voor ieder project werken wij op basis van uw bestek en overleggen we al in de planfase over de wijze van uitvoering. Op die manier is het eindresultaat altijd volgens verwachting en voorkomen we onprettige verrassingen.

Een greep uit onze projecten:

Aquamarijn

Aquamarijn te Zoeterwoude, rond de 1200 m2 ongeïsoleerd buitengevel stucadoorswerk afgewerkt met een zelfreinigend verfsysteem STO Lotusan...

Klantcontact

Klantcontact tijdens projecten De wereld wordt steeds digitaler en virtueler. Dat betekent dat er ook veel is veranderd in het klantcontact. Voor ons maakt het in principe eigenlijk niet uit hoe het contact tijdens een project plaatsvindt, via de website, mobiel, telefonisch of mondeling. Het klantcontact moet altijd van onze kant zo duidelijk zijn dat er geen enkel misverstand kan ontstaan over de uitvoering van onze werkzaamheden voor het project. Daarom gaan wij ervoor om onze kant te leren kennen zodat wij weten waarmee we u het beste kunnen helpen en u zult merken dat u door ons wordt gewaardeerd als opdrachtgever. Dat doen we door een duidelijk aanspreekpunt en directe communicatie tijdens ieder moment van het project. Dat eindigt voor ons pas op het moment dat onze klus naar uw tevredenheid is afgerond.

Gespecialiseerde projecten

Gespecialiseerde projecten Ook bij het bouwen en renoveren worden milieuaspecten steeds belangrijker. Onze specialisme is dan ook buitengevelisolatie. In het kader van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kunnen wij deze bijzondere vaardigheid steeds vaker toepassen. Voor u is daarbij van belang te weten dat onze werkzaamheden onder KOMO attest uitgevoerd worden waarbij Gevelsupport Nederland de inspecties zal verzorgen.
Ons werk zal uitsluitend onder KIWA URL 0735 uitvoeringsrichtlijnen en als KIWA BRL 9600 project worden uitgevoerd.
Op ons werk zit een 10 jarig niet afbouwend verzekerde garantie die zal worden ondergebracht bij Stichting Gevelgarantie. Dat geeft zekerheid voor u en uw klant. Nieuwsgierig hoe deze verzekerde garantie er in de praktijk uitziet? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Aangesloten bij:

Neem vrijblijvend contact op.

Contact

0172-436289
06-51526899
hollandafbouw@online.nl

Locatie

Holland Afbouw
Hoorn 156
Alphen aan den Rijn